<

TAKUT UNTUK MEMULAKAN BISNES ONLINE ?

MULAKAN DENGAN DROPSHIP !

Kami akan share kepada anda step by step dan cara yang betul untuk start dropship dari 0 sehingga anda menjana income hanya sebagai dropship dari rumah sahaja.

DISINI USAHAWAN DILAHIRKAN

Adakah Anda ?

AMARAN !! Jika Anda adalah orang yang dinyatakan di atas, Sila Teruskan bacaan kerana bacaan ini mungkin boleh mengubah hidup anda

” Sejak menyertai program dropship ini, saya berjaya meraih pendapatan sampingan mencecah rm 5000 sebulan hanya dengan menjual produk laku keras di malaysia.” 

~Mohd Hazrel, Pekerja Swasta

” Sebelum sertai program dropship ini, saya tiada basic langsung di dalam perniagaan. Alhamdulillah allah mempertemukan saya dengan admin dan team untuk membantu saya menjana pendapatan dan bergelar usahawan online “

~ Diana Roslan, Student Universiti

FullSizeRender (13)

” Program ini bukan hanya menjual semata-mata. Tetapi juga kita dapat mempelajari ilmu dan strategi pemasaran yang sangat membantu dalam penjualan. Alhamdulillah dengan hanya menjadi dropship malaya ini, saya telah berjaya meraih sekurang-kurangnya rm 7000 sebulan .”

~ Mohd Haziq, Freelancer

PRODUK YANG DISEDIAKAN DI DALAM DROPSHIP MALAYA DAN KEUNTUNGAN SETIAP SATU PRODUK

Haaa bab ni paling best .. Korang tahu tak yang dropship malaya supply 7 produk yang memang demand tinggi dan untung satu produk boleh cecah RM 40-300.

NOTA : Produk baru akan ditambah dari masa ke semasa !

KENAPA PERLU SERTAI KAMI ?

SEBAB #1

Merupakan Platform terbaik bagi mereka yang ingin memulakan bisnes kerana risikonya yang rendah dan tidak memerlukan modal yang tinggi

SEBAB #2

Program ini juga sangat sesuai bagi mereka yang betul-betul zero dalam bisnes. Di dalam program kami, kami akan bantu anda memulakan bisnes dengan cara yang betul dan sangat mudah untuk diikuti.

SEBAB #3

anda tak tahu marketing ? Jangan risau, di dalam program kami anda bukan sahaja akan diajar bagaimana untuk menjual. tetapi anda juga akan belajar teknik-teknik pemasaran di whatsapp, telegram, instagram dan facebook.

SEBAB #4

Sistem yang diterapkan di dalam program kami sangat sistematik, mudah diikuti dan difahami ! 

SEBAB #5

Produk yang mudah untuk dijual dan mendapat permintaan yang sangat tinggi di malaysia. Produk yang dibawa kami sudah semestinya yang trending sahaja !

APA YANG ANDA AKAN PELAJARI UNTUK MENJANA PENDAPATAN MELALUI PROGRAM INI ?

Buat pertama kali ! anda sebagai dropship kami akan diberi pilihan sama ada mahu belajar secara bersemuka atau melalui online.

nota: kelas bersemuka hanya akan diadakan di area kl sahaja

pembelajaran online yang disediakan oleh pihak kami berbentuk video. Video-video ini terbahagi kepada 4 fasa. dimana setiap ahli dropship wajib untuk menonton kesemua video-video ini kerana, Ramai ahli Dropship kami telah berjaya memulakan langkah mereka sebagai usahawan online dengan teknik yang betul setelah mengikuti teknik serta guideline A-Z yang cukup teratur susunannya

ANDA WAJIB TENGOK VIDEO DI BAWAH !

Antara isi kandungan pembelajaran melalui online

Fasa 1 : Pengenalan dan kefahaman

Video 1 : Introduction dan bagaimana program ini berfungsi 

Di dalam video ini, anda akan diajar tentang bagaimana sistem dropship ini berfungsi serta apa maksud dropship, bagaimana anda meraih keuntungan dan bermacam lagi.

Video 2 : Bagaimana dan apa yang perlu dilakukan sebelum menjual ? 

Di dalam video ini, anda akan diajar perkara yang penting dan dilarang sebelum anda memulakan jualan anda. Di Dalam teknik ini juga anda akan diajar teknik pantas buat duit melalui online.

Video 3 : Cara membina account di email dan cara penggunaan

Di dalam video ini, kami akan mengajar anda Teknik-teknik email 

Fasa 2 : Teknik pemasaran di facebook

Video 4 : Pengenalan tentang  page dan cara untuk create fb page menjual

Di dalam video ini, anda akan mempelajarai cara membuat satu page untuk menjual. Selain itu, anda juga akan di ajar cara untuk setting page menjual anda serta anda juga akan mempelajari apa yang anda perlu post di page menjual anda.

Video 5 : Teknik copywriting / ayat menjual di facebook

Di dalam video ini, anda akan diajar cara dan teknik menulis copywriting/ayat menjual untuk menusuk terus ke dalam hati customer anda untuk membeli

Video 6 : Tutorial membuat iklan di facebook

Di dalam video ini, anda akan diajar bagaimana untuk menjalankan iklan di facebook untuk mempromosikan produk.

Video 7 : Tutorial membuat iklan di facebook Part 2

Di dalam video ini, anda akan diajar bagaimana untuk menjalankan iklan di facebook untuk mempromosikan produk dan menganalisa prestasi iklan serta menambah baikkan prestasi iklan

Fasa 3 : Teknik pemasaran di Instagram

Video 8: Cara create account di instagram jenis menjual

Di dalam video ini, anda akan didedahkan cara untuk create account instagram jenis menjual bagi memastikan prospek mudah untuk membeli di instagram anda.

Video 9 : Teknik post gambar sesuai untuk menjual di instagram

Di dalam video ini, anda akan diajar teknik yang betul untuk menjual dan post gambar gambar yang boleh menarik perhatian bakal pembeli.

Video 10 : Tutorial teknik pemasaran di instagram

Di dalam video ini, anda akan mempelajari teknik pemasaran instagram yang mudah, ringkas dan efektif

Video 11 : Tutorial teknik pemasaran di instagram Part 2

Di dalam video ini, anda akan mempelajari teknik pemasaran instagram yang mudah, ringkas dan efektif

Fasa 4 : Customer / pembeli

Video 12 : Teknik bercakap dengan customer / simpan maklumat customer

Di dalam video ini, anda akan diajar cara untuk berkomunikasi dengan bakal pembeli dengan teknik yang betul

Video 13 : Teknik bercakap dengan customer / simpan maklumat customer Part 2

Di dalam video ini, anda akan diajar cara untuk berkomunikasi dengan bakal pembeli dengan teknik yang betul dan mengubah prospek terus menjadi pelanggan hanya dengan menggunakan teknik closing sepantas 10 minit sahaja

Video 14 : Teknik Pemasaran Whatsapp

Di dalam video ini, anda akan belajar cara create link untuk membantu anda dalam pemasaran dan ketahui teknik pemasaran menggunakan aplikasi whatsapp

Video 14 : Teknik Pemasaran Di Telegram

Di dalam video ini, anda akan belajar cara dan teknik betul untuk membantu anda dalam pemasaran dan ketahui teknik pemasaran menggunakan aplikasi telegram

" Waktu mula-mula join, saya langsung tak tahu apape tentang bisnes, boleh dikatakan zero dalam bisnes. Sehingga lah saya mengikuti pembelajaran yang disediakan oleh dropship malaya. Alhamdulillah sekarang saya berjaya menjana Rm 8000 sebulan hasil didikan yang disediakan dari team dropship malaya."

- Azmir, Ahli Dropship Malaya, terengganu

FEEDBACK AHLI YANG MENYERTAI DROPSHIP MALAYA

Mereka yang mendapatkan hasil selepas menyertai program ini adalah berdasarkan usaha mereka, kami tidak menjanjikan hasil yang sama jika anda menyertai kami. Anda nak berjaya anda perlu berusaha. Kejayaan bergantung kepada anda !

APA KATA JUTAWAN MUDA KINGAFIQQ MENGENAI DROPSHIP MALAYA ?

APA KATA MEGAT AD (FOUNDER SUGAR CANDY MY) MENGENAI DROPSHIP MALAYA ?

BERAPA HARGA YURAN PENDAFTARAN UNTUK SERTAI KAMI ?

Kami menyediakan 3 pakej di mana setiap pakej mendapat keuntungan yang berbeza serta program yang berlainan.

P/S : Bayaran Pendaftaran Ini Adalah Bayaran Komitmen Dan Bayaran Ini Adalah Pembayaran Sekali Seumur Hidup. Tiada Bayaran Lain Setelah Menyertai Program Ini.

" Jika anda berkira-kira membayar yuran kebijaksanaan, Bersiap sedia lah untuk anda menanggung pedihnya, sakitnya cukai kebodohan "

Dropship Malaya 2017 | Winner Global | www.dropshipmalaya.com

HUBUNGI KAMI

HQ : No 09-07, Bangunan Avenue Crest, No.2A, Jalan Jubli Perak 22/1, Seksyen 22, 43000, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan

Khidmat Pelanggan : +60 3 5030 4031 (Admin Dropship Malaya)

Whatsapp : +60 111-2877328 (Admin Shima)

Important: You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. iphone, shoes, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. The risk is on our side. We are proud of having more than 1100++ students now without having a single refund. This program is also endorsed by Forbes 30 under 30 candidate. Please check our disclaimer below for more details.

Disclaimer: Dropship Malaya Earnings Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action. Agreed? We just want to help by giving great content, direction and strategies that move you forward. All products and services by our company are for educational and informational purposes only. Nothing on this page, any of our websites, or any of our content or curriculum is a promise or guarantee of results or future earnings, and we do not offer any legal, medical, tax or other professional advice. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites, are illustrative of concepts only and should not be considered average earnings, exact earnings, or promises for actual or future performance. Making decisions based on any information presented in our products, events, services, or web site, should be done only with the knowledge that you could experience significant losses, or make no money at all. Use caution and seek the advice of qualified professionals when attempting any lifestyle change or business or financial endeavor. Check with your accountant, lawyer or professional advisor, before acting on this or any information. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.

This part of the sales page can be a lot longer than it is in this template. There may be many objections that come up and you can address them all. If you dedicate a separate text block or a sub-heading to each one, your visitors can easily find the ones they have on their minds and skip the rest.